Lisa Green

"Jeg kunne ikke selv finde ind til min passion og jeg var blind på, hvad det var, der var særligt ved det jeg kunne.

Det var en eyeopener for mig, at det kunne være så legende let at finde ind til min passion og jeg fejrede med champagne og skaldyr efter vores første session. Jeg var totalt høj og uendeligt lettet over endelig at se det, jeg selv havde været blind på:

Jeg har undervejs i mit arbejde- og livsforløb valgt det, der gav mening for mig. Jeg har ikke selv været bevidst om den røde tråd i det. Og det at opdage, at jeg ikke har valgt tilfældigt, men har skabt en masse kompetencer undervejs, som jeg nu blot kan sætte sammen på nye måder, er helt fantastisk.

Mentorforløbet har hjulpet mig ind i min passion og mit livsformål, og mine kompetencer tager jeg nu med mig for at hjælpe andre.

Min fornemste opgave er her at bruge både mine egne erfaringer og mine faglige kompetencer og det er legende let for mig at hjælpe andre indenfor dette felt. For jeg har selv gået vejen og der er ikke nogen ben i det som sådan. Jeg skal ikke tilegne mig en masse nyt, men kan blot give genveje til livskvalitet til de mennesker, som står et sted jeg har været.

Det giver mig en ro og afslappethed og en klar fornemmelse af, at jeg er i mit eget felt og tiltrækker de kunder, der har brug for det jeg kan.

Nu har jeg en hverdag, der giver så meget mening og er så betydningsfuld, at det indimellem kan være svært at rumme glæden.

Jeg anbefaler Jette Bülck's Mentorforløb til alle, der vil finde ind i deres passion og livsformål og som ønsker hjælpen til at se det, som er så oplagt, men som de selv er blinde på. Og som herefter vil skabe deres egen hylde på netop det."

Lisa Green, Sygeplejerske og depressionsmentor, Lisagreen.dk