Karina Lindhus Larsen

”Ved opstarten af Mentorforløbet havde jeg netop overstået et stress-forløb og var arbejdsløs.

Jeg havde svært ved at bryde ud af mit gamle mønster og havde brug for hjælp til afklaring af, hvad jeg skulle gå i gang med, da jeg slet ikke kunne svare på, hvad jeg havde lyst til at arbejde med, og hvad der ville være godt for mig.

Jeg var bange for at vælge et ”kedeligt” job, fordi jeg blev nødt til det – et job som i virkeligheden ville være et forkert valg og dermed ville dræne mig for energi. Jeg drømte om et job, som jeg var glad for og som gav mig en god balance mellem arbejde og fritid.

I en vigtig og grænseoverskridende proces, hvor jeg ønskede at ændre mit arbejdsliv og springe ud i noget helt nyt, er det rart og måske altafgørende at have en at følges med igennem et længerevarende forløb.

Jette var lynhurtig til at forstå min situation og hjælpe mig videre, hvor jeg havde opgivet og var fortvivlet.

I Mentorforløbet har jeg lært at tage lederskab over mit arbejdsliv, og ved at turde springe ud i noget, jeg ellers aldrig ville have gjort, men som jeg kan mærke er det helt rigtige, har jeg fundet en arbejdssituation, jeg er utrolig glad for:

Jeg har startet og driver mit firma Pretty Dirty, som sælger unikt kvalitets cykeltøj til kvinder, som elsker at cykle, og jeg har fundet en balance mellem et almindeligt arbejdsliv på Syddansk Universitet og Pretty Dirty. Det giver mig stabilitet at have et ben i hver lejr.

Det bringer også så megen glæde i mit liv, og jeg er gennem Jette blevet bevidst om, hvor vigtigt det er at holde fast i det, og hvad der skal til for at holde fast i det.

Jeg er min egen chef og skal passe på mig selv og jeg har lært meget om mig selv og om hvordan jeg skal fokusere på, hvad der er godt for mig.

I processen har jeg fået redskaber til at blive mere sikker på mig selv og de beslutninger, jeg tager. Især har jeg fået bevidstheden om, hvad jeg har brug for og redskaberne til at følge dette, så jeg har kunnet holde fokus, når jeg tvivlede på mig selv.

Jette forstår at være tålmodig men også at presse på på de rigtige tidspunkter.

Jeg er blevet bevidst om, at det er vigtigt at forsøge at gøre nogle ting, jeg normalt ikke tør, men at det i sig selv er en sejr at gøre det.

Nu tør jeg afholde arrangementer og sælge mig selv, og hvor jeg har været bange for at fejle, har jeg fået redskaber til at turde gøre det alligevel, og til at have det godt med det.

Jeg anbefaler dig, at benytte et Mentorforløb for at få afklaring og svar på, hvad du brænder for og hjælp og følgeskab til at følge din drøm. Og herefter til at holde dig på sporet, indtil du er i mål.”

Karina Lindhus Larsen, www.PrettyDirty.dk