Hella Feldthaus

”Jeg er i gang med at starte min egen skole op helt fra bunden og havde en masse løse brikker, som skulle samles, så der var nok at tage fat i og det var svært at overskue alene.

I ”Mentorforløbet” har jeg fra session til session kunnet dele processen op i flere små bidder, så det blev lettere at overskue det hele og jeg er ”blevet holdt i hånden”, så jeg ikke har følt mig alene i processen.

Det har bare haft stor betydning, at jeg har følt, at der har været momentum, og det er skønt at have en udefra til at se, at der faktisk sker noget fra gang til gang. Noget der kan være svært at se selv.

At arbejde sammen med Jette, og have hende med på sidelinjen i et ”Mentorforløb”, kan være den afgørende forskel på, om du når dit mål på den mest nydelsesfulde og sjove måde for dig.

Gennem hele forløbet har jeg følt mig set, hørt og hjulpet lige der, hvor det har været svært for mig at være. Jeg har i hver session fået nogle nye redskaber, som jeg med stor fornøjelse har gjort brug af.

Jeg kan på det varmeste anbefale at have Jette med som ”hjælper”, hvis du står over for en opgave/udfordring som skal deles op i mindre bidder. Jette er altid klar med sit skarpe blik og skarpe spørgsmål, og så er hun altid klar med sin opbakning.”

Hella Feldthaus, Skoleleder, Zofiaskolen