Anette Fruergaard

”Inden Mentorforløbet var jeg frustreret og havde svært ved at holde fast i min vision om at være ”CEO – den bedste udgave af mig” og blive på ”4. etage”.

Forløbet har givet mig et støttesystem omkring mig der har hjulpet mig til hurtigere at komme tilbage på sporet hvor jeg kan bruge min energi og kompetencer bedst muligt.

Det har gjort mit ”purpose” tydeligt og har hjulpet mig til at holde fokus på dét i alt hvad jeg gør. 

En af mine Aha’er er at huske at få ressourcer med således at jeg ikke kommer for meget ned i det operationelle men får det uddelegeret: Jeg er blevet bevidst om, at bare fordi jeg kan betyder det ikke at jeg skal gøre det.

Det er derimod vigtigt at jeg er i balance således at jeg bliver på ”4. etage” i alt hvad jeg gør og at jeg har fokus på at jeg ikke spreder min energi over for mange ting - også selvom det er supergode ting - men bliver bedre til at prioritere hvad jeg bruger min energi på.

Jeg skal virkelig gå med energien/flow da det er den hurtigste vej til målet og keep it simple!

Jette er supergod til at holde fokus og holde fast på ”purpose” i alt hvad vi gennemgår i forløbet og dermed får man det gentaget igen og igen i forskellige kontekster - hvilket er en god læringsmetode.

Tak for et godt og inspirerende forløb som har gjort mig mere sikker på mit ”purpose” og hvornår jeg forlader ”4. etage” og mister min energi – og hvordan jeg får mere formål med ind i alt hvad jeg gør både privat og erhvervsmæssigt.”

Anette Fruergaard, Business Strategy Consultant